Aquest espai té com a finalitat difondre i compartir la informació i el coneixement que es vagi generant en el marc del projecte CAE2020.
En l’espai de SESSIONS anirem relatant les principals conclusions del treball realitzat en les accions grupals amb les persones participants i els resultats, reflexions, i altres aspectes que resultin de tot el procés que hi ha previst en el programa.
En l’espai NOTÍCIES anirem publicant aquelles informacions i coneixements relacionats amb els temes que es treballaran durant el programa i, en general, amb l’objectiu general que té el CAE2020. Si teniu cap notícia que us sembli interessant i la voleu compartir amb aquesta comunitat podeu enviar-nos un correu a noticies@cae2020.com i la publicarem en aquest espai.

Prova de Blog

Aquesta setmana hem iniciat el programa de direcció estratègica en clau de competències en el marc del projecte CAE2020 amb 10 empreses ben diferents que les ha unit la voluntat de treballar de forma col·laborativa amb els seus respectius projectes empresarials i, alhora, donar un major impuls al teixit empresarial del territori de la MIDIT2020 promovent […]