Volem conèixer i difondre aquells comportaments i valors que representen una barrera o factor limitant als objectius de les persones emprenedores, empresàries i professionals i per tant podríem dir que són una MALA PRAXIS i també compartir solucions i alternatives a les barreres que es poden convertir en BONA PRAXIS.

En aquest apartat volem conèixer aquelles experiències o situacions que hagis viscut en projectes o organitzacions que consideres que t’han ajudat a desenvolupar-te com a professional, emprenedor/a o empresari/a i han contribuït a assolir els teus objectius. També pots explicar situacions que tot i que no hagis viscut directament n’has estat un testimoni directe o indirecte.

També ens agradaria conèixer aquelles mesures, comportaments, valors que apliques als teus projectes o a la teva feina que es poden considerar Bones pràctiques perquè contribueixen a augmentar la motivació i el benestar personal i professional de les persones que t’envolten.

Pots aportar aquesta informació de diferents formes, com per exemple:

1. Breu explicació

2. Entrevistes (que t’hagin fet o que hagis fet a algú)

3. Notícies

4. Blogs (articles d’opinió, d’informació, etc.)

5. Il·lustracions (vinyetes de còmic, acudits, dibuixos, etc.)

6. Fotografies, vídeos, etc.

7. Reportatges de vídeo

Tota la informació que es difongui es fonamentarà amb els següents principis:

#VERACITAT: en la informació aportada es contrastarà la font.

#CONSTRUCTIVITAT: tota opinió crítica, mala praxis, etc., haurà d’anar acompanyada per una possible solució o alternativa o element de millora.

#IGUALTAT D’OPORTUNITATS: sempre s’oferirà a totes les persones implicades en la situació que puguin aportar la seva part o punt de vista.

#EN CLAU DE COMPETÈNCIES: en tota situació plantejada s’haurà d’extraure les competències que s’han posat en joc i les que s’haurien d’haver posat en joc i no es van posar.

#SENTIT DE L’HUMOR: sempre que sigui possible la informació es tractarà des d’una forma distesa i empàtica.

Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt