Cafè-CAE (01/03/2019)

 In Blog

En aquest espai, anirem  recullin les  idees exposades durant les sessions de l’espai Cafè CAE que es realitzaran durant aquest any 2019.  Intentarem sintetitzar les aportacions que es van fer durant la reunió, amb la col·laboració de tothom.

Aquest text és no és un resum exhaustiu de la trobada, sinó quelcom que ens recordi els punts principals que podem publicar per tal d’aportar informació sobre aquestes jornades.

Cafè CAE 01/03/2019

En aquest cafè ens hem reunit, com era la intenció, uns/unes quants/es empresaris/es del territori MITI i voltants.
Un cop ens hem presentat i conegut totes les parts, s’ha plantejat algun punt d’interès empresarial, en aquest cas el tema ha girat entorn a la pregunta següent:

Com pot la persona turista o visitant del municipi accedir a la informació comercial, de restauració i de recursos en general, siguin aquest turístics o no?

Després de debatre sobre el tema, ha sorgit la idea de fer o crear una aplicació mòbil, gratuïta i de fàcil descàrrega via codis Qr o enllaços molt ràpids i funcionals.

Aquesta app hauria de constar, en primer lloc, d’un mapa comercial (semblant al que ara es pot trobar a les oficines de turisme) però en un format digital i localitzable segons la ubicació. En aquest mapa s’hi trobaran enllaçats el establiments (comerços, serveis i restauració). Evidentment aquests negocis s’hauran d’implicar en la plataforma i adherir la seva informació i mantenir-la actualitzada.

En l’aplicatiu també hi haurien d’aparèixer els diferents recursos dels municipis implicats, històrics, naturals i culturals alhora que les empreses o associacions que gestionen els mateixos, tinguin o no caràcter lucratiu.

Es parla de que aquesta aplicació la pot liderar i gestionar la CAE, com a comunitat empresarial que agrupi el servei i que alhora faci d’enllaç amb els Ajuntaments de la Mancomunitat.

De cara al finançament d’aquesta app es parla de diverses opcions:

• La possibilitat de fer un crowdfunding que gestioni la totalitat o parcialitat del pressupost.
• Demanar una part del pressupost de creació o bé de manteniment de l’aplicació als organismes municipals.

De moment, estem dissenyant el projecte i esperem poder presentar la proposta tècnica i econòmica en breu!

Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt