CAFE-CAE2020 (29/06/2019)

 In Blog

Aquest text és no és un resum exhaustiu de la trobada, sinó quelcom que ens recordi els punts principals que podem publicar per tal d’aportar informació sobre aquestes jornades.

Cafè CAE 29/06/2019

En aquest cafè ens hem tornat a reunir com era la intenció, uns/unes quants/es empresaris/es del territori MITI i voltants però en aquesta ocasió, l’objectiu ha estat celebrar l’inici de les vacances d’estiu!

Vam celebrar el final de curs del programa de Direcció estratègica en clau de competències amb els/les participants i també amb l’equip motor de la CAE2020!

Per tant, no ens extendrem perquè en realitat vam parlar del bé i del mal, del més enllà i del més cap aquí… en fi, les converses lleugeres i sense cap transcendència tan necessàries quan s’ha estat treballant de valent durant tot l’any i el que s’espera ara és descansar, el cos i el cap!

Però sí que cal dir que va ser maco unir en una taula les persones que van iniciar la CAE2020 i, per tant, van fer el Programa de direcció estratègica en clau de competències, ara ja fa un parellet d’anys, amb els/les participants de la segona edició, que s’ha realitzat aquest any. Estem segurs/es que junt/es farem més força!

Vam quedar que ens retrobariem al setembre amb energies renovades, per continuar reflexionant sobre els temes que ens interessen en aquest espai i seguir treballant per complir amb la MISSIÓ de la CAE2020!

I ens vam desitjar molt bon estiu!

Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt