Durant l’any s’identificaran les necessitats de millora competencial (coneixements, habilitats, aptituds i actituds) de la comunitat. El primer objectiu és oferir eines i recursos a l’equip de treball per millorar la gestió de la mateixa CAE. El segon objectiu, és ajudar a tots els membres de la comunitat a millorar les competències necessàries per dirigir i gestionar els seus projectes o empreses.

Direcció estratègica en clau de competències: amb l’objectiu de donar a  conèixer el model per part de la micro i petita empresa del territori i implementació a les empreses de la CAE ampliat.

Aspectes clau de creixement de la CAE: amb l’objectiu de millorar els recursos i les capacitats de la CAE per desenvolupar la seva activitat.

Aspectes clau de consolidació i creixement dels projectes del territori: amb l’objectiu de millorar tots aquells aspectes clau per fer front als factors de competitivitat de la micro i petita empresa.

 

Programa d’activitats 2019

 

14/04/2019 Taller de Gamificació

EL CAMÍ DE L’EMPRENEDOX/EMPRESARIX SAMURAI

LLoc: Auditori
Centre Cultural Infant Pere
L’Hospitalet de l’Infant

Horari: de 16:00 a 20:00

Preu: gratuït

Formació del taller a càrrec  David Tugués / Montserrat Líria
Coordinació del taller a càrrec de na Marta Zaragoza, Cresàlida

Resum:

El taller ens portarà a viure una aventura en primera persona en la qual haurem de descobrir el territori on desenvolupar les nostres habilitats, coneixements, aptituds i actituds, relacionades amb la nostra idea o model de negoci des d’una perspectiva lúdica. Assolint cada fase, evolucionarem cadascun dels punts clau per treballar i evolucionar el projecte de negoci de manera global.

Què us endureu? La capacitat d’usar una sèrie d’eines per al vostre creixement tant professional com personal: actitud lúdica que ofereix la Gamificació i combinant diferents metodologies per revisar i fer créixer el projecte o empresa com S.M.A.R.T, Lean Canvas, etc.

Us adjuntem el programa complet:

Programa el_cami_de_lemprenedorx-empresarix_samurai

 

Programa d’activitats 2018

24/11/2018 Taller de comunicació 3.0

INSTAGRAM COMA A EINA DE COMUNICACIÓ EMPRESARIAL

LLoc: Auditori
Centre Cultural Infant Pere
L’Hospitalet de l’Infant

Horari: de 16:00 a 20:00

Preu: gratuït

Formació del taller a càrrec d’Ivan Lara de Zoomcomunitario
Coordinació del taller a càrrec de na Marta Zaragoza, Cresàlida

Resum:

Facebook, Whatsapp, Twitter… i ha arribat Instagram per quedar-se.

La xarxa social capdavantera que més creixement té. Molt més visual i emocional que la resta de xarxes. El seu fort és compartir fotos i vídeos de forma instantània. Grans marques com Burberry o Starbuck’s van obrir els seus comptes en aquesta xarxa repetint l’èxit que van aconseguir anteriorment a Twitter.

El futur en la comunicació empresarial està a Instagram. Amb una mica de creativitat és possible crear un perfil del nostre negoci. Per poder posicionar la marca, donar a conèixer a futurxs clientxs i recordar els nostres nous productes/serveis.

Do it yourself o Fes-t’ho tu mateix/a, és el que viuràs en aquest taller pràctic. Sortiràs amb idees i posaràs en la pràctica com realitzar diferents stories, publicacions, identificant amb quin missatge i com ho haig de transmetre.

L’objectiu d’aquest taller és generar material audiovisual per aquesta xarxa i compartir amb la resta de xarxes. Explicarem històries i vivències de la nostra empresa substituint la manera tradicional d’explicar informació de manera freda i impersonal.

Us adjuntem el programa complet:

Instagram_eina_comunicació_empresarial

22/09/2018 Taller de competències directives

DESCOBREIX EL TEU JO DIRECTIU!

LLoc: Auditori
Centre Cultural Infant Pere
L’Hospitalet de l’Infant

Horari: de 16:00 a 20:00

Preu: gratuït

Formació del taller a càrrec d’en Jordi Vall, Director de teatre
Coordinació del taller a càrrec de na Marta Zaragoza, Cresàlida

Resum:

Principalment, les competències més importants per superar el nostre dia a dia a la feina són habilitats i aptituds que aprenem i desenvolupem en àmbits formals i informals com la comunicació, la relació interpersonal, la gestió de les emocions, l’adaptabilitat, el pensament analític i crític, etc. Però tot i ésser imprescindibles, moltes vegades no som conscients en quin nivell tenim algunes o moltes d’aquestes capacitats o, ni tan sols, si serem capaços de posar-les en joc de forma òptima quan arribi el moment.

L’objectiu d’aquest taller és prendre consciència de la importància de descobrir totes les capacitats que tenim amagades i que possiblement desconeixem, a través d’ unes tècniques que et permetran fer emergir i potenciar tot el teu talent i, sobretot, totes aquelles competències que són necessàries perquè el teu projecte, empresa o activitat professional sigui tot un èxit.

Us adjuntem el programa complet:

Programa_Jo_directiu

Diptic_jodirectiu

22/06/2018  Taller d’eines de comunicació 2.0

CONSTRUEIX EL TEU WEB AMB WORDPRESS

LLoc: IDETSA

Horari: de 10:00 a 14:00

Preu: gratuït

Formació del taller a càrrec d’Edu Junyent
Coordinació del taller a càrrec de na Marta Zaragoza, Cresàlida

Resum:

El veritable repte de l’Era digital no es viure en una època digitalitzada, sinó la d’estar en un autèntic procés de digitalització permanent, un procés que ha arribat per quedar-se.

La presència de les empreses a internet és avui dia una necessitat pràcticament ineludible. No obstant això, moltes petites i mitjanes empreses no poden abordar desenvolupaments personalitzats pel seu lloc web, per limitacions de temps i diners. Es aquí on sorgeix la possibilitat d’utilitzar solucions estandarditzades amb algunes personalitzacions, cobrint gran part dels elements essencials d’un lloc web construït a mida.

Una de les solucions estandarditzades més utilitzades és la plataforma WordPress, que combina la simplicitat de funcionament amb la versatilitat dels seus complements. Si bé inicialment només s’utilitzava com a plataforma de blocs, a dia d’avui és capaç de construir llocs web amb una senzillesa i rapidesa inigualable, i amb una qualitat més que provada.

Us adjuntem el programa complet:

Programa taller_wordpress

26/05/2018 Taller de comunicació

A LA FEINA ACTÚA!

LLoc: Auditori
Centre Cultural Infant Pere
L’Hospitalet de l’Infant

Horari: de 16:00 a 20:00

Preu: gratuït

Formació del taller a càrrec d’en Miquel Sitjar, Actor
Coordinació del taller a càrrec de na Marta Zaragoza, Cresàlida

Resum:

Un dels recursos més importants que té un professional, emprenedor o empresari/a per assolir els seus objectius és la comunicació, entesa com la capacitat d’expressar un missatge (informació, idea, pensament) de manera clara i concreta, utilitzant el llenguatge verbal i no verbal, i escoltar i comprendre els missatges de les persones de l’entorn.

Des de Cresàlida hem pensat amb un excel·lent i reconegut actor que ens pot ensenyar a professionals, directors/es, empresaris/es i emprenedors/es a assolir una comunicació autèntica, entenent la relació que estableix amb els propis personatges que interpreta i amb la resta i identificant i dominant la manifestació de les seves emocions per posar-les a disposició del personatge. L’objectiu final és poder transferir totes aquestes tècniques en l’àmbit professional i empresarial per aconseguir la millor interpretació del personatge que ens ha tocat viure: el/la de nosaltres mateixos/es.

Us adjuntem el programa complet:

Programa_comunicaciófeina

Diptic_comunicaciófeina

 

 

 

Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt