La CAE adopta un model d’organització i gestió que preveu diferents rols i, per tant, diferents funcions i tasques i responsabilitats i drets que estan recollits en el document d’ Acords entre els membres.

L’equip fundador i motor de la CAE està format per:

Maria José Gómez

Maria José Gómez

Sports Scorpio

Carmen Tendero

Carmen Tendero

7 de temps

Jaume Gaspà

Jaume Gaspà

The Curious Cats

Núria Barceló

Núria Barceló

Deviteca

Elena Senao

Elena Senao

The Curious Cats

Francesc Blanch

Francesc Blanch

Deviteca

Mercè Ramos

Mercè Ramos

Celler La Placeta

Griselda Rañé

Griselda Rañé

Professional del Turisme

MARIA JOSÉ GÓMEZ. Sports Scorpio

Em dic M. José Gómez, sóc de l’Hospitalet de l’Infant, copropietària de Sports Scorpio, que és una botiga d’esports creada fa 30 anys pels meus pares. També sóc copropietària d’Ignis, un gimnàs. Actualment, sóc la presidenta de l’associació de comerços de l’Hospitalet de l’Infant, i membre de l’equip motor de la CAE.

Crec molt en la CAE, perquè pot ser una bona iniciativa destinada a fomentar la cooperació entre les petites empreses del territori i que pot proporcionar eines per compartir recursos, idees, capacitats i projectes entre elles. A més a més,  ens pot ensenyar a trobar diferents fórmules de col·laboració. Personalment, la CAE m’ajuda a prendre distància de les coses ja que em dóna una perspectiva més elevada i amplia de la realitat de la meva empresa i de l’entorn que l’envolta. És una font de creativitat per mi, a la vegada que m’engresca a posar en marxa altres projectes de futur.

 

JAUME GASPÀ The Curious Cats Travel 

Jo sóc en Jaume Gaspà, Amb poc més de vint anys vaig decidir que volia veure món, i des de llavors he viscut a molts llocs; Argentina, Escòcia, Itàlia, Tailàndia i Turquia. En el meu últim periple turc, i després de creuar-se en el seu camí l’Elena, vam decidir tornar junts a Catalunya i crear el nou projecte de “The Curious Cats Barcelona” que finalment deriva en The Curious Cats Travel.
Dins d’aquesta rara espècie amenaçada dels ‘petits empresaris’, la CAE és l’evolució natural que agrupa, no sols gent meravellosa i coneixedora del territori sinó opcions i visions novedoses en un sentit professional i empresarial.

 

ELENA SENAO The Curious Cats Travel 

Em dic Elena, sóc de Barcelona i ja fa 4 anys que vaig instal·lar-me a Pratdip, un petit poble del Baix Camp. Sóc cofundadora de The Curious Cats Travel, una empresa de rutes culturals i pedagògiques. A més sóc fotògrafa, farmacèutica accidental i viatgera vocacional, tot i que els últims anys només he pogut viatjar amb la meva imaginació, espero fer-ho aviat amb la meva petita família. Formo part de l’equip motor de la CAE perquè crec que els petits empresaris i sobretot emprenedors de la zona hem d’aprendre a col·laborar i co-crear junts, i aquesta és una bona plataforma d’intercanvi de coneixements, experiències i bones idees!

 

MERCÈ RAMOS El Celler la Placeta

Una servidora i el Quim sóm els fundadors del celler familiar la Placeta, una proposta per gaudir de l’enoturisme al Priorat, a través de la DO de Montsant des del poble dels Guiamets.

Em vaig incorporar al programa de la CAE orgullosa de treballar amb les vinyes de manera ecològica i amb l’objectiu de continuar creixent. Amb el temps hem seguit innovant i creant noves plantacions de Garnatxa blanca per tal de recuperar la producció de vi blanc que anys enrere s’havia fet als Guiamets: “Un celler de blanc en terra de negres”. A banda del vi blanc la Placeta, segueixen elaborant el negre jove la Placeta i el Càdec, vi negre criança de vinyes velles.

“Un projecte d’amor i respecte cap al paisatge que ens envolta. Treballem amb cura les nostres vinyes d’on neix l’elaboració dels tres vins de la Placeta, fets per a gaudir “Mercè i Quim”

 

NÚRIA BARCELÓ I FRANCESC BLANCH  Deviteca 

Deviteca som la Núria i el Francesc, i les persones que formen el nostre equip. Som amants de la gastronomia i dels productes que ens ofereix el nostre territori.

Sempre hem estat involucrats en el sector de la gastronomia i l’oci, i l’any 2007 vam encetar aquest projecte, on bàsicament volíem oferir la nostra cuina des d’una altra vessant: “els menjars per emportar”, i així ho hem fet. També treballem per a fer que la cuina no sigui un impediment per a menjar bé i bo: tant en cursos de cuina, en showcookings, en celebracions a domicili, etc. I així és com treballem, i molt… però ens encanta la nostra feina!

Com deia Josep Pla: “La cuina és el paisatge posat a la cassola”, i els ingredients som totes les parts que formem aquest paisatge, per això és important cooperar i col.laborar entre nosaltres. El resultat serà un plat en constant moviment!

De forma transversal tots els membres de la CAE hauran de compartir i subscriure els principis que figuren en el següent manifest. Per tant, qualsevol persona que estigui interessada en formar part de la CAE, primer, haurà de signar el manifest com una declaració d’intensions i posteriorment ens posarem en contacte amb ella per oferir-li més informació dels beneficis que li pot aportar la CAE i conèixer què pot aportar ell/ella al projecte.

Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt