MISSIÓ

Cooperem i treballem en xarxa perquè les persones desenvolupin els seus projectes o activitats, ja sigui amb una finalitat econòmica o social, facilitant l’intercanvi i cogeneració de coneixement i compartint sistemes i eines per millorar les competències professionals, emprenedores i directives.

 

La CAE és una Comunitat d’Aprenentatge Empresarial formada per micro i petites empreses, professionals i altres organitzacions afins, que operen al territori de la MIDIT, en sectors i activitats intensives en recursos intangibles que aporten valor al patrimoni econòmic, social, cultural i geogràfic i, alhora, el fan valer dins i fora del territori.

VISIÓ

La CAE es vol convertir en un referent de suport i defensa dels interessos de les persones que lideren projectes, empreses i organitzacions amb impacte positiu en el desenvolupament econòmic, social i ecològic al territori, esdevenint un model de referencia d’Empresa Xarxa a nivell europeu.

VALORS

RESPONSABILITAT SOLIDÀRIA

 

Els/les integrants de la Cae es comprometen entre sí a escoltar, a ajudar, a col.laborar en el funcionament de la seva activitat. Els recursos i les capacitats que ofereix la CAE es generen de la unió de tots els/les membres. Per tant, per mantenir aquest sistema de retroalimentació és cabdal que els membres de la CAE aportin aquells recursos i capacitats que puguin per poder obtenir els beneficis que comporta ser membre de la CAE (en forma de temps, informació i coneixement, etc.)

 

PARTICIPACIÓ DEMOCRÀTICA

 

La CAE compta amb un model de gestió participatiu que implica de forma activa a tots els seus membres, tan per definir i executar el seu pla estratègic i operatiu així com realitzar les activitats que se’n desprenen. Aquesta participació es fa extensiva a la resta d’agents de l’entorn: emprenedors/es, professionals, etc amb diferents activitats que es realitzen o decisions que es prenen de forma consensuada.

 

IGUALTAT D’OPORTUNITATS

 

La CAE escolta i intenta integrar les necessitats de tots els agents que estan relacionats directa i indirectament amb la seva activitat: membres, teixit empresarial i social, emprenedors/es, i altres Stakeholders, etc cercant el benestar comú del seu entorn com a principal estratègia d’assolir la seva missió

 

DESENVOLUPAMENT

 

La CAE cerca el desenvolupament i creixement personal i professional dels seus membres com a principal estratègia per poder fer créixer els propis negocis i per damunt de l’impacte econòmic positiu que es derivi de la seva activitat.

Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt