Discurs de l’acte de Cloenda

26/10/2016

A la MIDIT quan vam començar a plantejar les accions a portar a terme durant el 2016, ens vam basar tant en la trajectòria ja feta durant els anys anteriors com per les recomanacions fetes en l’Anàlisi de resultats de la implementació del Pla Estratègic (2010) fet al 2014. En aquest anàlisi es posa de manifest que les empreses necessiten una nova visió estratègica sobretot dirigida a les competències i amb enfocament a la igualtat de gènere.

izaskunTeníem el coneixement de la bona feina de Cresàlida i vam decidir que podíem engegar aquest projecte per dur-lo a terme durant el 2016, ha estat una gran sorpresa en dos sentits. El primer va ser que nosaltres ho vam dirigir per petita i mitjana empresa del territori i va resultar que les empreses que han participat son microempreses. L’altra es que eren totes, gairebé, dones.

Aquests fets van comportar que la visió de gènere no tingués massa sentit i, atenent les necessitats i carències reals que van presentar les empreses, el projecte es va centrar en reestructuració de les organitzacions en clau de competències i ajudant-les la seva estratègia empresarial.

La nostra gran sorpresa ha estat un grup de 10 persones, emprenedores, amb moltes ganes de fer coses, de canviar el seu món i la seva visió empresarial. Volen ser el motor d’un canvi de com fer les coses, de mirar cap a les persones i implicar-se en el desenvolupament del territori de forma responsable.

El treball conjunt de les empreses afavoreix el desenvolupament del Pla Estratègic de la Mancomunitat. Si les empreses demanden accions concretes i consensuades, la MIDIT no dubtarà posar-les en funcionament.

Gràcies CAE!

Izaskun Cendegui

Coordinadora

Mancomunitat d’Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs, l’Hospitalet de l’Infant, Tibissa i Pratdip

logo-pie-pagina-innov2015midit

Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt