L’arquitectura organitzativa que té la CAE té forma de constel·lació i està formada per membres que tenen diferents rols i, per tant, diferents tipus de funcions, tasques, responsabilitats i drets. Els drets i obligacions establerts per cadascun dels rols estan recollits en els Acords dels membres i les persones que configuren cada tipologia i la seva missió i principals funcions són:

 

Equip motor: tenen la missió de liderar l’activitat de la CAE, per tant, formulen, reformulen, executen fan el seguiment del Pla estratègic i representen a la comunitat en els diferents espais externs.

 

Equip de treball: equip motor ampliat amb persones participants de la comunitat que aporten temps i recursos per desenvolupar les funcions operatives i les activitats previstes durant l’any per a la comunitat.

 

Membres CAE: persones que s’han adherit a la comunitat i que tindran els drets i obligacions que s’estableixen en els Acords dels membres.

 

Seguidors CAE: persones, institucions, organitzacions que no estan adherides a la CAE però que poden aportar informació, coneixement i altres tipus de suport en determinats moments.

Imagen 1
Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt