L’arquitectura organitzativa que té la CAE té forma de constel·lació i està formada per membres que tenen diferents rols i, per tant, diferents tipus de funcions, tasques, responsabilitats i drets. Els drets i obligacions establerts per cadascun dels rols estan recollits en els Acords dels membres.

Les persones que configuren cada tipologia i la seva missió i principals funcions són:

 

Equip motor: té la missió de liderar l’activitat de la CAE, per tant, formula, reformula, executa i fa el seguiment del Pla estratègic i representa a la comunitat en els diferents espais externs. Per formar part de l’equip motor cal haver evidenciat amb les formes previstes que es disposen de les competències necessàries definides en el Perfil professional requerit per la CAE.

 

Equip de treball: equip motor ampliat amb persones participants de la comunitat que aporten temps i recursos per desenvolupar les funcions operatives i les activitats previstes durant l’any per a la comunitat. Per formar part de l’equip de treball cal haver evidenciat amb les formes previstes que es disposen de les competències necessàries definides en el Perfil professional requerit per cada lloc de feina que s’hagi de realitzar.

 

Membres CAE: persones que s’han adherit a la comunitat signant el Manifest i que tindran els drets i obligacions que s’estableixen en els Acords dels membres. Per exemple, gratuïtat o preus reduïts de les activitats, accés al servei d’intercanvi de recursos Xarxa-Cae, etc.

 

Seguidors/es CAE: persones, institucions, organitzacions que no estan adherides a la CAE però que poden aportar informació, coneixement i altres tipus de suport en determinats moments.

Imagen 1
Contacte amb nosaltres

Escriu-nos i et contestarem el més aviat possible! :)

Not readable? Change text. captcha txt